Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Erdek'te Baba oğul ölü bulundu

Erdek

Erdek Halitpaşa Mahallesinde ikamet eden Hüseyin Turunç (1965) ile oğlu Tarık Deniz Turunç (2008) kaldıkları evde ölü bulundu.

Erdek Halitpaşa Mahallesinde ikamet eden Hüseyin Turunç (1965) ile oğlu Tarık Deniz Turunç (2008) kaldıkları evde ölü bulundu.
 Edinilen bilgiye göre; Hüseyin Turunç`un, 29 Aralık Perşembe gününden itibaren cep telefonuna cevap vermemesi üzerine şüphelenen arkadaşı Bandırma`da marangozluk yapan İbrahim Bezirci (1966) Cumartesi günü Hüseyin Turunç`un Halitpaşa Mahallesi, Muhtar Ahmet Süzgün Caddesi İyigün Apartmanındaki 11 No`lu dairesine geldi. Kapıyı ısrarla vurmasına rağmen içerden ses gelmeyince kapıyı kırıp içeri giren Bezirci, baba oğulun birlikte cesedi ile karşılaştı. Evin yakınında bulunan geçici olarak hastane olarak kullanılan Uz.Dr. Nilüfer Umay Sağlık Ocağı`na arkadaşı Timur Değer ile birlikte giden Bezirci, olayı hem hastane hem de polise intikal ettirdi.
Halitpaşa Mahallesi Muhtar Ahmet Süzgün Caddesi`ndeki İyigün Apartmanı 11 No`lu daireye gelen polisler, T. Deniz Turunç  ile babası Hüseyin Turunç`un (46) cesetleriyle karşılaştı. Polis olay yerinde güvenlik tedbiri alarak vatandaşları evin etrafından uzaklaştırdı. Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı tahkikatı takiben, nöbetçi savcı ve hükümet tabibinin yaptıkları kontrol sonrası baba ve oğulun kesin ölüm nedeninin tespiti için naaşlar Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Oğlu ve torununun evde ölü bulunduğunu öğrenen Hüseyin Turunç`un annesi, babası ve arkadaşları kaldığı evin önüne geldi. Muhtemelen soba zehirlenmesinden can verdiği tahmin edilen baba oğulun gerçek ölüm sebebi adli tıptan gelecek rapor ile kesinlik kazanacağı açıklanırken, savcılığın olayla ilgili başlattığı soruşturması sürüyor. Haber: Kemal Şekerci


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı